آقاي رئيس جمهور ، در دوازده پاراگرافي كه دو هفته پيش اعلام كرد ، يكي از اين م isلفه ها شايسته سالاري است و نكته ديگر مبارزه با فساد در موضوع مبارزه با فساد است. اولين انتظار رئيس جمهور اين است كه اطمينان حاصل كند كه اين انتخاب در زيرمجموعه وزارتخانه ها و سازمان ها …
چند ويژگي حاكمان و مردم سنگاپور https://maanews.ir/چند-ويژگي-حاكمان-و-مردم-سنگاپور/ Tue, 28 Sep 2021 13:17:53 0000 عمومي https://maanews.ir/چند-ويژگي-حاكمان-و-مردم-سنگاپور/ آقاي رئيس جمهور ، در دوازده پاراگرافي كه دو هفته پيش اعلام كرد ، يكي از اين م isلفه ها شايسته سالاري است و نكته ديگر مبارزه با فساد در موضوع مبارزه با فساد است. اولين انتظار رئيس جمهور اين است كه اطمينان حاصل كند كه اين انتخاب در زيرمجموعه وزارتخانه ها و سازمان ها …
آقاي رئيس جمهور ، در دوازده پاراگرافي كه دو هفته پيش اعلام كرد ، يكي از اين م isلفه ها شايسته سالاري است و نكته ديگر مبارزه با فساد در موضوع مبارزه با فساد است. اولين انتظار رئيس جمهور اين است كه اطمينان حاصل كند كه اين انتخاب در زيرمجموعه وزارتخانه ها و سازمان ها انجام مي شود. البته اولين ، مهمترين و بارزترين ويژگي يك مدير شايسته ، دارا بودن تخصص مربوطه در اين زمينه است.
توجه به تخصص در صلاحيت ها يك اصل است ، مانند تعهد و ساير مسائل. اگرچه معتقدم كه معمولاً افرادي كه تخصص لازم را دارند و متعهد به حرفه خود هستند ، طبيعتاً براي داشتن آن تعهد حرفه اي تلاش خواهند كرد ، اما طبق قوانين و مقررات كشور ما ، ابعاد ديگر فداكاري مطرح مي شود. با اين حال ، مهم نيست كه شخص چقدر متعهد است ، اگر صلاحيت لازم را نداشته باشد و تخصص لازم را براي پذيرش مسئوليت در آن زمينه نداشته باشد ، نه تنها به دولت يا مافوق من كمك نمي كند ، بلكه نقش اساسي در تاسيس آن ايفا مي كند. كشور و سازمان
شايد به همين دليل است كه در ايمان ما ، تعيين و مسئوليت دادن به افرادي كه سخت كوش هستند و قادر به انجام اين كار هستند ، بسيار تأكيد مي شود و حتي قبول مسئوليت هايي كه امكان پذير نيست ، خيانت محسوب مي شود. بياييد نگاهي به برخي از كشورها بيندازيم كه سالها پيش شبيه ما بودند ، اما امروز به عنوان كشوري نمونه ظاهر مي شوند. كشورهايي كه تا 60 ، 50 سال پيش در جهان سوم بودند ، اما امروزه جهان اول ناميده مي شوند.
يكي از اين كشورها سنگاپور است كه نام آن را با ويژگي هاي مختلف مي شنويم. من نمي خواستم ژاپن را مثال بزنم زيرا ما هميشه فكر مي كنيم بين ما و ژاپن فاصله زيادي وجود دارد ، اما سنگاپور كشوري است كه منابع بسيار بيشتري از ما نداشت و به گفته مقامات و مردم سنگاپور ، چندين ويژگي ها در نظر گرفته شد
اول اينكه شايسته سالاري همه چيز را به افراد بزرگ واگذار كرده است. افراد بزرگي كه شرافت ، تخصص و توانايي كار در آن زمينه را دارند و اين افراد لزوماً شايسته اطرافيانشان نبودند. يكي از مشكلات كشور ما اين است كه هر فردي كه منصوب مي شود ، معمولاً جناح هاي سياسي مربوطه مبناي انتصاب هستند و عموماً اينطور است و متأسفانه ما در همه دولت ها اين شرايط را داشتيم و مختص اين دولت و دولت قبلي و دولت قبلي در چهارده سال گذشته ، انتصابات تا حد زيادي بر اساس وابستگي سياسي بوده است ، به ويژه كه تغييرات در 10 تا 15 سال گذشته بيشتر آشكار شده است. اما سنگاپور به عنوان يك اصل پذيرفته مي شود كه همه با توجه به تخصص خود در مسئوليت ها به كار گرفته مي شوند و بزرگان آنها در بين متخصصان استخدام مي شوند. در واقع ، انتخاب افرادي كه داراي اين عملكرد هستند بسيار مهم است.
ويژگي ديگر ، معمولاً هنگام انتخاب افرادي كه داراي مهارت ها ، توانايي ها و تخصص لازم هستند ، كساني هستند كه اقدام خواهند كرد. يعني اگر فردي را پيدا كرديم كه تخصص لازم را دارد ، بايد عملگرايي در او وجود داشته باشد ، زيرا مردم از صحبت كردن خسته شده اند. مسئوليت را بپذيريد ، اجرا كنيد.
سومين ويژگي در سنگاپور مبارزه با فساد بود ، بنابراين صداقت يك مسئله جدي بود. اگر معتقد بوديم كه معمولاً مديراني كه داراي اين دو ويژگي هستند افراد صادق ضد فساد هستند و فاسد نيستند ، انتخاب مديراني كه با مردم صادق هستند ، مديراني كه در برابر فساد سكوت نمي كنند ، مديراني كه شايسته دانستن تنگناها هستند مهم است. فساد و از تلاش براي مبارزه با فساد دريغ نمي كند. به منظور مبارزه با فساد ، ما نبايد خود را به يك سري جرايم محدود كنيم. البته ، با آنها برخورد نكنيد ، اما هرچه آنها با كارگران فاسد و يقه سفيد جدي تر برخورد كنند ، مردم بدون شك از آن سازمان و وزارتخانه و دولت راضي خواهند بود.