او حسين عليزاده است – اخبار ما

جديدترين اخبار و اطلاعات فناوري و رايانه را در اين وبگاه جستجو كنيد.

او حسين عليزاده است – اخبار ما

۳ بازديد

“موسيقي كار ما نيست ، عشق ما است. موسيقي باعث شجاعت من شد.” حتي قبل از انقلاب ، زماني كه من در شرايط سختي بودم ، فقط شجاعت لازم بود تا از آن عبور كنم … موسيقي واكنش يك مرد به شادي يا زندگي غمگين. ” به گزارش اخبار ما ، عصر ايران وي نوشت: …

او حسين عليزاده است – اخبار ما https://maanews.ir/او-حسين-عليزاده-است-اخبار-ما/ اخبار ما Mon, 23 Aug 2021 22:38:44 0000 عمومي https://maanews.ir/او-حسين-عليزاده-است-اخبار-ما/ “موسيقي كار ما نيست ، عشق ما است. موسيقي باعث شجاعت من شد.” حتي قبل از انقلاب ، زماني كه من در شرايط سختي بودم ، فقط شجاعت لازم بود تا از آن عبور كنم … موسيقي واكنش يك مرد به شادي يا زندگي غمگين. ” به گزارش اخبار ما ، عصر ايران وي نوشت: …

“موسيقي كار ما نيست ، عشق ما است. موسيقي باعث شجاعت من شد.” حتي قبل از انقلاب ، زماني كه من در شرايط سختي بودم ، فقط شجاعت لازم بود تا از آن عبور كنم … موسيقي واكنش يك مرد به شادي يا زندگي غمگين. ”

به گزارش اخبار ما ، عصر ايران وي نوشت: “اول سپتامبر سالروز تولد استاد و آهنگساز تار به نام استاد حسين عليزاده است ؛ موسيقيداني كه از نظر تاريخ يكي از بزرگترين استادان موسيقي اين منطقه است. هر زمان كه مي خواهيد تأثير ناب موسيقي سنتي ايراني را تجربه كنيد. و تركيب مناسب با شعر ، به شما پيشنهاد مي كنم آلبوم شورنگيز را گوش دهيد.

تنها يك آلبوم از آثار او براي حفظ نام او در تاريخ موسيقي ايران كافي است. حالا به خاطر داشته باشيد كه او چندين آلبوم و آهنگ جاودانه به اين كاروان اضافه كرد. آلبوم هايي مانند حصار ، نينوا ، نوروز ، تركمن ، شورنگيز ، آواي آنلاين ، فرياد ، ساز خموش و … يا موسيقي فيلم هايي مانند دلشدگان ، گبه ، لاك پشت ها نيز پرواز مي كنند ، نيوهمانگ و …

چند سال پيش حسين عليزاده در پاسخ به نقش موسيقي در زندگي شخصي خود و اهميت آن در جامعه گفت: موسيقي كار ما نيست ، عشق ماست. موسيقي مرا شجاع كرد. حتي قبل از انقلاب ، زماني كه من در شرايط سختي قرار داشتم ، گذر از آن فقط به شجاعت نياز داشت … موسيقي واكنش يك مرد به زندگي شاد يا غمگين او بود.

حسين عليزاده در سال 1961 در منطقه سيد ناصرالدين تهران از پدري از اروميه و مادري از تهران متولد شد. وي پس از تحصيل در هنرستان موسيقي به دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران رفت و همزمان به مطالعه و اجراي كنسرت در مركز حفظ و اشاعه موسيقي پرداخت.

پس از ورود به رشته موسيقي در دانشكده هنرهاي زيبا دانشگاه تهران ، با حضور اساتيدي چون حبيب الله صالحي ، محمود كريمي ، علي اكبر شهنازي ، داريوش صفوت ، نورعلي خان برومند ، سعيد هرمزي ، يوسف فروتن و عبدالله خان دوامي ، او بسيار عالي آموخت.

عليزاده در سال 1347 به عضويت اركستر رودكي درآمد. وي به عنوان عضو مركز چاووش در كنار ديگر استادان موسيقي ايراني مانند محمدرضا لطفي و پرويز مشكاتيان آثار جاودانه اي در موسيقي ايراني به نام مجموعه آلبوم هاي چاووش اجرا كرد و داراي آثار قابل توجهي بود. تأثير بر آموزش موسيقي و نوازندگان پس از انقلاب با آموزش دانشجويان موسيقي

پس از تعطيلي و تعطيلي موسسه چاووش ، عليزاده براي ادامه تحصيل در رشته موسيقي به دانشگاه آزاد برلين رفت و در اواسط دهه 1960 به ايران بازگشت و گروه هاي شيدا و عارف را در تالار وحدت احيا كرد. اين كنسرت بعدها با صداي شهرام ناظري در آلبوم خودنويس براي عموم منتشر شد.

حسين عليزاده در اواخر دهه 1970 همكاري خود را با محمدرضا شجريان ، كيهان كلهر و همايون شجريان آغاز كرد و در نتيجه آن كنسرت هاي مختلفي در اروپا و آمريكا و كنسرت با باما در تهران برگزار شد. نتيجه همكاري شجريان و عليزاده آلبوم هاي فرياد ، همنووا با بم ، داداد بيداد ، زمستان و نوا است.

عليزاده در سال 1983 با ژيوان گاسپاريان همكاري كرد و منجر به كنسرت در كاخ نياوران شد كه بعداً به عنوان آلبومي با نام “تماشاي آبهاي سفيد” منتشر شد و به مرحله نهايي جايزه گرمي موسيقي جهاني رسيد.

حسين عليزاده تجربيات موفقي در كمك به ساخت سازهاي جديد داشت كه از جمله آنها مي توان به اختراع سازهاي كند و هيجان انگيز اشاره كرد كه هنوز از آنها در كنسرت هاي خود استفاده مي كند.

حسين عليزاده ميراث زنده فرهنگي و هنري است كه هميشه موسيقي ايراني را در هر شرايطي و در هر مكاني و در هر مكاني به سطوح بالاتر رسانده است. استرس سالم و سر شاد!

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.