سلام آقاي رئيس جمهور با توجه به اينكه طبق اصل 119 قانون اساسي يك ماه به آغاز رياست جمهوري شما باقي مانده است و شما در حال حاضر به عنوان قاضي كشور كار مي كنيد ، با توجه به موقعيت قانوني خود از اين فرصت بي نظير در تاريخ سياسي كشور استفاده كرديد در برابري …
آقاي رئيس جمهور! لطفا در اجراي قانون اساسي قاضي القضات بمانيد https://maanews.ir/آقاي-رئيس-جمهور-لطفا-در-اجراي-قانون-اسا/ اخبار ما Tue, 22 Jun 2021 18:21:41 0000 عمومي https://maanews.ir/آقاي-رئيس-جمهور-لطفا-در-اجراي-قانون-اسا/ سلام آقاي رئيس جمهور با توجه به اينكه طبق اصل 119 قانون اساسي يك ماه به آغاز رياست جمهوري شما باقي مانده است و شما در حال حاضر به عنوان قاضي كشور كار مي كنيد ، با توجه به موقعيت قانوني خود از اين فرصت بي نظير در تاريخ سياسي كشور استفاده كرديد در برابري …
سلام آقاي رئيس جمهور
با توجه به اينكه طبق اصل 119 قانون اساسي يك ماه به آغاز رياست جمهوري شما باقي مانده است و شما در حال حاضر به عنوان قاضي كشور كار مي كنيد ، با توجه به موقعيت قانوني خود از اين فرصت بي نظير در تاريخ سياسي كشور استفاده كرديد در برابري رئيس جمهور بعدي و موقعيت فعلي شما بالاترين نهاد قضايي ، بر اساس تجربه شما در دادگستري ، اصول مندرج در فصل 3 قانون اساسي را به عنوان حق ملت در مورد قضاوت در دادگستري مقايسه مي كند.
شما سالها پستهاي مختلفي را در دادگستري تجربه كرده ايد و به معناي واقعي كلمه يك شخصيت حقوقي هستيد ، بنابراين نويسنده معتقد است كه سيد ابراهيم رئيسي يك شخصيت قضايي يا سياسي است. حضور مداوم جناب عالي در قوه قضائيه شما را به سمت حل نزديك انواع مشكلات مردم سوق مي دهد ، شما به معناي واقعي كلمه رنج ملت را لمس كرديد ، انتظارات آنها را مي دانستيد ، شايد درك اين مشكل باعث احساس وظيفه شود ، همانطور كه جنابعالي چنين حكم مي كند . در بحث هاي پيش از انتخابات مي توان فهميد كه شما به اين ايده رسيده ايد كه حل مشكل افراد در دستگاه هاي اجرايي امكان پذيرتر و قابل دستيابي تر از دادگستري است ، بنابراين وي بالاترين عملكرد قضايي را براي خدمت به افراد در موقعيت ديگر بدست آورد ، كه ايده اي ستودني است.
مطمئناً قاضي دادگستري از مراحل رسيدگي به پرونده از ابتدا تا مرحله دستور اعدام كاملاً آگاه است و شما به خوبي مي دانيد كه دولت بايد در قالب دادخواست در مراحل دادرسي چه مراحلي را طي كند تا رسيدن به آن ماه ها و سالها طول مي كشد عنوان دادستان ، طعم شيرين لحظه اي كه عنوان محكوم عليه بعد از نام شاكي قرار مي گيرد ، وضعيتي كه مطمئناً شاكي حكم را در دست دارد. وي خواستار صدور دستور اجرايي است تا پس از طي مراحل دادگاه كه درخواست وي را به محكوم عليه تبديل كرده ، حقوق وي ضايع شود و اين دستاورد درخواست باعث مي شود كه خستگي از دويدن ماهها و سالها فراموش شود. در هر صورت ، او تشريفات و هزينه هايي را دارد كه شاكي براي استفاده از حقوق مطالبه شده خود بايد متحمل شود ، همان حقوقي كه در دادخواست ثبت شده است.
مردم ايران هزينه هاي تأسيس يك نظام جمهوري و مشروطه را كه بر هيچ كس پوشيده نيست ، از اوايل ژوئن 1942 تا 26 فوريه 1957 ، زماني كه پايه هاي اساسي قانون اساسي گذاشته شد ، و از 17 سپتامبر 1959 ، دشمن بود كه بعثي ها به كشور حمله كردند. ملت در حفظ اصول قانون اساسي و مباني نظام با انواع هزينه ها روبرو شد و سرانجام نجابت و صبر را در مشكلات و مصائب ناشي از جنگ و تحريم ها تحمل كرد ، به اميد روزي كه حقوق ملت ذكر شده در فصل 3 قانون اجرا خواهد شد. دادرسي كه شاكي * ماهها و سالها به اميد صدور حكم و سپس اعدام ، طي مي كند.
اگر فصل سوم قانون اساسي را دعوي قضايي بدانيم كه در آن حقوق ملت به عنوان يك محكوم در آن لحاظ شده است ، محكومين براساس قانون عالي كشور از آن حق برخوردار مي شوند.امروز مردم ايران مستحق ترين مردم جهان براي دستيابي به حقوقي از جمله حق مسكن ، اشتغال ، تحصيلات ، تربيت بدني ، ازدواج و … به عنوان اساسي ترين حق شهروندي ، كشوري هستند كه هزينه هاي تحميل شده را تحمل مي كند. به طرق مختلف با صبر و نجابت. سرانجام ، كربلادي در مقام قاضي اجراي احكام ، قانون اساسي را در قالب دادخواست منتشر شده در سال 1358 و در 28 ژوئيه 1968 ، مطابق با نيازهاي زمان و خواست همان ملت ، به اجرا درآورد.
ممكن نيست غيرمعقول باشد كه تعرفه هاي راي گيري را با تقاضاي دستور اجراي قانون برابر بدانيم ، ملت را به كساني كه براي شما حكم اجراي قانون درخواست كرده اند و شما كه قاضي بوده ايد و مي دانيد چگونه يك حكم نهايي را اجرا كنيد محكوم كنيد. شما با يافته ها آشنا هستيد.
عاليجناب ، شما طبق ماده 113 قانون اساسي ، مسئول اجراي قانون اساسي ، به عنوان بالاترين مقام اجرايي كشور پس از مقام عالي شناخته مي شويد. در اين تشبيه شما نقشي مشابه قاضي مجازات در واحد مجازات داريد. در ميان ساير وظايف اجرايي ، به طور خاص نحوه اعمال مواد 19 تا 42 قانون اساسي را به عنوان حقوق ملت در نظر بگيريد.
آقاي رئيس جمهور ، موقعيت آينده شما ادامه همان ايده اي است كه شما در سند امنيت قضايي و دستورالعمل هاي قوه قضائيه در مبارزه با فساد و اجراي عدالت نوشتيد و اعلام كرديد. ما اميدواريم كه اين رويداد ويژه تاريخي يك شخص قضايي و بدون چالش هاي سياسي باشد وي در مقام اجراي قانون اساسي ، از تمام ظرفيت هاي انساني كشور براي قيام استفاده كرد تا اصول قانون اساسي را همانطور كه نظام جمهوري اسلامي شايسته و لازم است به كار گيرد.
آقاي رئيس جمهور ، مدت هاست كه در طول قانون اساسي اين سوال مطرح شده است كه كدام نهاد يا ارگان دولتي موظف به اجراي مواد 19 تا 42 قانون اساسي است. اگرچه پاسخ س theال مبتني بر قانون مجريه است ، اما چرا اين اصول تا به امروز عملي نشده است؟ هيچ پاسخي براي سوال وجود ندارد! ضمانت عدم اجراي اصول قانون اساسي چيست؟ در سيستم قضايي ايران ، در صورت امتناع ضابط اجرا از مفاد دادخواست ، پيشنهاد مي شود كه اگر قوه مجريه از اصول قانون اساسي پيروي نكند ، تكليف چيست ؟؟ شايد لازم باشد در پايان دولت دوازدهم و آغاز دولت سيزدهم به اين مهم توجه شود.
يك وكيل
* دادستان = كسي كه ادعا مي كند جرمي عليه او مرتكب شده است
* شاكي يا دادستان = در پرونده هاي حقوقي ، شخصي كه خود را مستحق مي داند شاكي خوانده مي شود.
محكوم = شخصي كه به نفع او حكم صادر شده است
محكوم = موضوع محكوميت ، آنچه شاكي دادخواست يا تجديدنظر خواسته است