اتاق بازرگاني تهران در جديدترين گزارش خود به بررسي وضعيت كشورها در زمينه شاخص تاب آوري پرداخته است كه نشانگر سقوط موقعيت ايران است. به گزارش اخبار ما ، شاخص انعطاف پذيري 2020 به شدت تحت تأثير شيوع ويروس كرونا و بحران هاي بهداشت عمومي قرار گرفته است و موقعيت بسياري از كشورها در اين …
تابآوري اقتصاد ايران در وضعيت نامطلوب https://maanews.ir/تابآوري-اقتصاد-ايران-در-وضعيت-نامطلو/ اخبار ما Fri, 18 Jun 2021 11:50:33 0000 اقتصادي https://maanews.ir/تابآوري-اقتصاد-ايران-در-وضعيت-نامطلو/ اتاق بازرگاني تهران در جديدترين گزارش خود به بررسي وضعيت كشورها در زمينه شاخص تاب آوري پرداخته است كه نشانگر سقوط موقعيت ايران است. به گزارش اخبار ما ، شاخص انعطاف پذيري 2020 به شدت تحت تأثير شيوع ويروس كرونا و بحران هاي بهداشت عمومي قرار گرفته است و موقعيت بسياري از كشورها در اين …
اتاق بازرگاني تهران در جديدترين گزارش خود به بررسي وضعيت كشورها در زمينه شاخص تاب آوري پرداخته است كه نشانگر سقوط موقعيت ايران است.
به گزارش اخبار ما ، شاخص انعطاف پذيري 2020 به شدت تحت تأثير شيوع ويروس كرونا و بحران هاي بهداشت عمومي قرار گرفته است و موقعيت بسياري از كشورها در اين شاخص تغيير كرده است ، اما با وجود بهبود نسبي شرايط و اقدامات دولت در ساير مناطق ، برخي از كشورها در اين زمينه پيشرفت چشمگيري داشته اند.
شاخص مقاومت جهاني در موسسه بيمه املاك بر اساس 12 شاخص كلي محاسبه مي شود. شاخص هايي مانند بهره ، خطر سياسي ، مصرف روغن و شهرنشيني در اقتصاد ، بلاياي طبيعي ، خطر آتش سوزي و خطر سايبري در زمينه كنترل كيفيت و كنترل فساد ، كيفيت زيرساخت ها و حاكميت شركتي در زنجيره تأمين شاخص هاي اصلي بر اساس محاسبه شده هستند كشورهاي مقاومت اقتصادي.
در سالهاي گذشته ، اروپاي غربي به بالاي ليست مقاوم ترين اقتصادها سقوط مي كرد ، اما امسال دانمارك با شاخص آتش سوزي بهبود يافته در راس اين ليست است. با اين وجود ايالات متحده از رده 10 به هفدهم سقوط كرد و چين با 9 پله سقوط به مكان 77 رسيد. انگلستان بار ديگر در ميان 10 كشور برتر اين قسمت بازگشت و سنگاپور با 10 پله صعود به مكان دوازدهم جهان رسيد.
ايران براي اولين بار در بين سه كشوري است كه در شاخص كشش بدترين نتيجه را دارد و از بين 130 كشور مورد بررسي در رتبه 128 قرار دارد. هائيتي و ونزوئلا از قدرت اقتصادي كمتري برخوردار هستند ، در حالي كه چاد ، اتيوپي ، لبنان ، مالي ، موزامبيك ، نيكاراگوئه و هندوراس بالاتر از ايران هستند.
كشورهاي پيشرو عبارتند از: دانمارك ، نروژ ، لولزبورگ ، آلمان ، سوئيس ، فنلاند ، سوئد ، اتريش ، آمريكاي مركزي و انگلستان.
در ميان كشورهاي منطقه ، امارات متحده عربي در رده 32 قرار دارد و پس از آن قطر ، عربستان سعودي ، تركيه و عمان قرار دارند. ايران نزديكترين موقعيت را در بين كشورهاي منطقه پاكستان دارد كه در رده 119 جهان قرار دارد.
انتهاي پيام